ΠΡΙΟΒΟΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ | ΧΡΩΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ
ΠΡΙΟΒΟΛΟΣ ΧΡΩΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗ

ΠΡΙΟΒΟΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Πλατεία Νέας Πεντέλης & Κορυτσάς 4 | Τηλ:2108032027

Το χρωματοπωλείο Πριόβολος Βασίλης με έδρα τη Πεντέλη Αττικής σας καλωσορίζει. Σε εμάς θα βρείτε τις καλύτερες τιμές σε χρώματα, βερνίκια, κόλλες, επισκευαστικά υλικά, καθαριστικά, εργαλεία βαφής και κήπου και λοιπά είδη χρωματοπωλείου.

Είμαστε ανοικτά Δευτέρα έως Σάββατο από τις 07:30 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι, και Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή 17:30 έως 20:30.

durostic προϊόντα επισκευαστικά κτιρίου durostic προϊόντα επισκευαστικά του κτιρίου durostic προϊόντα για την υγρασία του κτιρίου επισκευαστικά κτιρίου επισκευαστικά κτιρίου επισκευαστικά κτιρίου υλικά για κτίσιμο συντήρηση και επισκευή κτιρίων υλικά για κτίσιμο συντήρηση και επισκευή κτιρίων υλικά για κτίσιμο συντήρηση και επισκευή κτιρίων υλικά για κτίσιμο συντήρηση και επισκευή κτιρίων υλικά για κτίσιμο συντήρηση και επισκευή κτιρίων υλικά για κτίσιμο συντήρηση και επισκευή κτιρίων υλικά για κτίσιμο συντήρηση και επισκευή κτιρίων υλικά για κτίσιμο συντήρηση και επισκευή κτιρίων υλικά για κτίσιμο συντήρηση και επισκευή κτιρίων υλικά για κτίσιμο συντήρηση και επισκευή κτιρίων υλικά για κτίσιμο συντήρηση και επισκευή κτιρίων υλικά για κτίσιμο συντήρηση και επισκευή κτιρίων υλικά για κτίσιμο συντήρηση και επισκευή κτιρίων

Επικοινωνία

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΠΡΙΟΒΟΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΩΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ

Διεύθυνση: Κορυτσάς 4

Πολη: Νέα Πεντέλη

ΤΚ: 15236

Νομός: Αττικής

Χώρα: Ελλάδα

Τηλέφωνο : 2108032027

Ωρες λειτουργίας: Δευτέρα - Σάββατο 07:30 έως 15:00

Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 17:30 έως 20:30

Χάρτης

χρωματοπωλείο

Κατευθύνσεις με ΧΑΡΤΕΣ Google